Pagini

vineri, 18 septembrie 2015

Strongbow party

Hello, people!
Hello, weekend!
Revin cu vesti proaspete de la evenimentul de aseara, Apple tone!
Am fost foarte impresionata de tematica petrecerii, mai exact party in...livada!
Si acum te vei intreba" in livada?". Sure, evenimentul a abordat o perspectiva inedită, reușind sa ne surprindă in cel mai placut mod.
Am fost plimbați prin livada cu tractorașul si am putut admira peisajul.

Ieșirile la un Strongbow cu prietenii devin  din ce in ce mai dese, fie ca alegi o Terasa  cool din Centrul vechi, fie acasa, deoarece gustul este in topul preferințelor noastre.



Alaturi de frumoasa Laura Cosoi, am servit una dintre cele mai apreciate băuturi din lume! Atmosfera a fost una impresionanta deoarece totul a avut loc in natura, sub cerul liber, in mijlocul livezii.

http://lauracosoi.ro/
Aici ma aflu alaturi de o prietena foarte buna, Cristina Stan, imediat ce am ajuns la eveniment! Acesta este blogul Cristinei, ar trebui sa aruncați o privire deoarece o sa va placa!

Panoul de gheata a fost atracția serii, Imaginați-va si voi un panou in care se afla sticle de strongbow si mere.

Haideți sa va spun de ce imi place mie Strongbow: este natural, iubesc aroma sa deosebita, iar eu il consider un adevarat răsfăț! Servit cu cateva cubulețe de gheata este senzațional, dragoste la prima înghițitura as spune! Sau momentul in care ajungi acasa de la job sau cursuri si vrei sa te delectezi putin, un pahar de Strongbow te va revigora si iti va reda buna dispoziție! Crede-ma pe cuvant, uiti de obosela!
Aici ma aflu la intrarea in livada, așteptând tractorașul, deoarece întregul peisaj l-am putut admira plimbându-ma dupa cum va spuneam mai sus.




Atmosfera a fost întreținută de Argatu' si Subcarpați, care au fost pe placut tuturor! Imi puteam da seama de acest lucru vazandu-le fetele zâmbitoare.
Luminițe, voie buna si mult dans, cam asa a decurs intreaga seara.

M-am întâlnit si cu simpatica Laura Musuroaea, care este o persoana foarte energica si cu o atitudine foarte buna. M-a surprins reușind sa danseze toata noaptea!

De asemenea si cu blogger-ul Mihaela Gurau si alti oamenii extrem de cool!


M-am putut distra pe cinste alaturi de Bogdan Daradan de la "Presa in blugi", care este o persoana nemaipomenita si care stie ce inseamna distractia in adevăratul sens al cuvântului.
O personalitate excepțională!
http://presainblugi.com/tag/bogdan-daradan/



Ca si outfit, am am ales a port ceva foarte lejer deoarece dresscode-ul era urban chic( fara tocuri), așadar am purtat:
Rochie H&M, geanta Pimkie si balerini din piele Lasocki( CCC Store).

Cam atat de la frumosul eveniment, eu tocmai ma pregatesc de o dupa-amiaza relaxanta si ma bucur de weekend.
Am pus la rece sticlele de Strongbow si astept cu nerăbdare sa ma răcoresc!
P.S. am ales Red berries
#urbanbynature
#appletone



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu